Nu korting op Julianatoren

Wat is Julianatoren?

Julianatoren is een attractiepark in Apeldoorn. Het is een plek waar kinderen zich kunnen vermaken met attracties, shows en dieren. Er zijn verschillende themagebieden, zoals het avonturenland, het dierenrijk en het sprookjesbos. Julianatoren biedt een dag vol plezier voor het hele gezin.

Julianatoren beoordelingen

Gebaseerd op 10 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Julianatoren achter te laten.

Julianatoren Apeldoorn

Julianatoren in Apeldoorn is een echt familiepretpark. Met meer dan zestig attracties beleef je op dit park, voorheen bekend als Koningin Juliana Toren, een prachtige dag uit. Sommige attracties zijn aardig spannend, maar het merendeel is alleen maar ontzettend leuk. Zo kan je in de achtbaan, op de uitkijktoren en van de kabelbaan maar ook het springkussen, de ballenbak en de helikoptervlucht behoren tot de mogelijkheden. Met een speciaal glijmatje kan je heerlijk van de glijbaan glijden om daarna bij te komen in de draaimolen. Jongere kinderen zijn de doelgroep van..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Phantasialand, Toverland

Handige informatie


Locatie

Amersfoortseweg 35
7313AC Apeldoorn
Nederland

Contact

+31 (0)55-3553265

Openingstijden

Kijk op de Julianatoren website voor de openingstijden.