Nu korting op Openluchtmuseum

Wat is Openluchtmuseum?

Het Openluchtmuseum is een unieke plek waar je de geschiedenis van Nederland kunt beleven. Je kunt er oude gebouwen, ambachten en gebruiken bewonderen. Er zijn ook veel activiteiten, zoals demonstraties, workshops en rondleidingen. Het Openluchtmuseum is een leuke plek voor jong en oud om de Nederlandse cultuur te ontdekken.

Openluchtmuseum beoordelingen

Gebaseerd op 18 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Openluchtmuseum achter te laten.

Openluchtmuseum Arnhem

Maak kennis met de geschiedenis in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. In authentieke gebouwen, voorwerpen en mooie verhalen is het verleden gevangen en klaar om aan jou vertelt te worden. In het Openluchtmuseum waan je je terug in de tijd, terwijl om je heen het leven van toen zich afspeelt. Op de boerenerven, in de boerderijen, huizen en molens, de plattelandskroeg en de vele winkeltjes. Een bezoek aan het Openluchtmuseum is een onvergetelijke dag uit voor jong en oud. Hier zie, hoor, ruik en proef je de geschiedenis van Nederland. Van twee eeuwen geleden tot..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Handige informatie


Locatie

Hoeferlaan 4
6816SG Arnhem
Nederland

Contact

026-3576111

Openingstijden

Kijk op de Openluchtmuseum website voor de openingstijden.