Nu korting op Drievliet

Wat is Drievliet?

Drievliet is een attractiepark in Den Haag. Het park biedt een grote verscheidenheid aan attracties, zoals achtbanen, waterattracties, karretjes en vele andere. Er is ook een kinderboerderij, een theater en een restaurant. Drievliet is een leuk dagje uit voor het hele gezin.

Drievliet beoordelingen

Gebaseerd op 29 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Drievliet achter te laten.

Drievliet Den Haag

Vlakbij Den Haag ligt pretpark Drievliet. Dit veelzijdige attractiepark zorgt gegarandeerd voor een hele leuke dag uit met het hele gezin. De attracties zijn leuk voor jong en oud. Zo heb je voor de jongere kinderen de Kleutertuin. Deze speeltuin is speciaal voor de allerkleinste bezoekers. Er is ook een treinbaan die rijdt door Dynamite City, de ouders stappen hier natuurlijk gewoon bij in.
Voor de grote kinderen is er een hele mooie zweefmolen die hoog in de lucht rondjes draait totdat je helemaal duizelig bent. In de Twistrix stap je in een draaiend karretje. Door..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Handige informatie


Locatie

Laan Van 's-Gravenmade 81
2495BD Den Haag
Nederland

Contact

+31 (0)70-3999305

Openingstijden

Kijk op de Drievliet website voor de openingstijden.