Nu korting op Rijksmuseum

Wat is Rijksmuseum?

Het Rijksmuseum is een van de meest bekende musea ter wereld. Het bevat meer dan 8.000 kunstwerken, waaronder schilderijen van Rembrandt, Vermeer en vele anderen. Het museum biedt ook een grote collectie aan kunst, antiek, geschiedenis en architectuur. Bezoekers kunnen genieten van de prachtige kunstwerken, terwijl ze leren over de Nederlandse cultuur.

Rijksmuseum beoordelingen

Gebaseerd op 25 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Rijksmuseum achter te laten.

Rijksmuseum Amsterdam

Het Rijksmuseum is te vinden midden in het centrum van Amsterdam. Het is een heel belangrijk museum en herbergt vele beroemde kunstwerken. In het museum bekijk je allerlei voorwerpen, kunstwerken en schilderijen die je het verhaal van Nederland vertellen. De verhalen gaan terug tot wel 800 jaar. Zo krijg je pas echt een kijkje in de geschiedenis van de Nederlandse cultuur! De bekendste werken van het museum zijn afkomstig uit de Gouden Eeuw. Denk hierbij dus aan werken van schilder Rembrandt van Rijn. In het Rijksmuseum bekijk je veel van zijn originele werken. Wat..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Handige informatie


Locatie

Museumstraat 1
1071XX Amsterdam
Nederland

Contact

+31 (0)20-6747000

Openingstijden

Kijk op de Rijksmuseum website voor de openingstijden.