Nu korting op De Scheg

Wat is De Scheg?

De Scheg is een overdekt speel- als zwemparadijs, gelegen aan de rand van de Hanzestad Deventer. Het beschikt over een zwembad 'Blue Lagoon' en een speelplaats van 20.000m² in het thema de Noordpool.

De Scheg beoordelingen

Gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor De Scheg achter te laten.

De Scheg Deventer

Op zoek naar entertainment voor het hele gezin? Belevingscentrum de Scheg biedt uitkomst! Het is een overdekt speelparadijs, met een zwembad, ijsbaan en een kartcircuit. Snelheidsduivels en waterratten voelen zich thuis in het belevingscentrum aan de rand van de Hanzestad Deventer. De speeltuin geïnspireerd op de Noordpool is 20.000 vierkante meter groot. Je beklimt er gletsjers, luchtkastelen óf laat je schminken in dit ijzige thema. Voetbalfans kunnen ook gebruik maken van de tafelvoetbal toestellen. Betaal een klein bedrag bij en scheur op de speelplaats ook rondjes in een kartwagen. Word jij de nieuwe formule1 held? Het hele gezin kan ook terecht in het zwembad 'Blue Lagoon'. Dit zwembad heeft een wildwaterbaan, een familie glijbaan en een glijbaan welke geen einde lijkt te hebben. Deze Nothern Light Slide is namelijk 70 meter lang. Heb je de bekendheid David de Viking al ontmoet? Dit is de lokale held van de Scheg en zal jouw belevenissen nóg avontuurlijker maken. Tot slot kan je als bezoeker gebruik maken van de schaatshal. De hal bestaat uit twee delen, een 400 meter lange schaatsbaan én het ijsplein, speciaal voor de beginners op het ijs!

Mensen bezochten ook: FlevOnice, IJsbaan Twente, IJssportcentrum Eindhoven, Jaap Edenbaan, Kunstijsbaan Breda, Sportiom, Thialf, Triavium

Handige informatie


Locatie

Piet Van Donkplein 1
7422LW Deventer
Nederland

Contact

+31 (0)570-659777

Openingstijden

Kijk op de De Scheg website voor de openingstijden.