Nu korting op Ecomare

Wat is Ecomare?

Ecomare is een educatief centrum op het eiland Texel. Het biedt informatie over Noordzee natuur en zeehonden. Dagelijks zijn er excursies, lezingen en workshops.Bezoekers kunnen de zeehondenkuil bezoeken en langs de kwelders wandelen. Ook kunnen ze iets leren over de teakhoutbomen sinds de oprichting van Ecomare in 1981. Een bezoek aan Ecomare staat garant voor educatief vermaak.

Ecomare beoordelingen

Gebaseerd op 5 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Ecomare achter te laten.

Ecomare De Koog

In de Koog op het waddeneiland Texel kun je een bezoekje brengen aan Ecomare. Dit dierenpark is gespecialiseerd in het opvangen van zeehonden en zeevogels. De zeehonden die hier vast leven worden iedere dag tweemaal gevoerd waarbij de verzorgers veel nuttige en leuke informatie vertellen. Daarnaast kun je een kijkje nemen bij de vogelopvang van Ecomare. Hier worden zieke, verzwakte en gewonde vogels opgevangen totdat ze weer op krachten zijn. Wist je dat er een speciale vogelwasmachine is om olie van de veren van vogels af te halen? Ook kun je de opgevangen wilde..

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Handige informatie


Locatie

Ruijslaan 92
1796AZ De Koog
Nederland

Contact

(0222) 317-741

Openingstijden

Kijk op de Ecomare website voor de openingstijden.