Nu korting op Holiday Park

Wat is Holiday Park?

Holiday Park is een prachtig pretpark waar je je geen moment hoeft te vervelen. Er zijn tal van attracties, zoals achtbanen, waterattracties, shows en nog veel meer. Ook is er een grote speeltuin waar kinderen zich urenlang kunnen vermaken. Kortom, Holiday Park is een ideale plek voor een dagje uit met het hele gezin.

Holiday Park beoordelingen

Gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Holiday Park achter te laten.

Holiday Park Hassloch

Het pretpark Holiday Park ligt in het Duitse Hassloch. Dit is niet zomaar een attractiepark, maar een park met werelds beste achtbaan: de bigFM Expedition GeForce. In deze achtbaan zul je met een snelheid van maar liefst 120 kilometer per uur boven de boomtoppen racen. Je ervaart meerdere G-krachten en zult waarschijnlijk trillend op je benen weer uitstappen. Daarnaast heeft het park ook nog andere spannende attracties zoals de Devil's Log. Dit zijn boomstammen die je over het water voeren van heel hoog naar beneden. Leuk voor het hele gezin. Maar ook voor de..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland