Nu korting op Plopsa

Wat is Plopsa?

Plopsa is een Belgisch bedrijf dat attractieparken exploiteert. De parken zijn gebaseerd op bekende televisieprogramma's zoals Samson en Gert, Bumba en Kabouter Plop. Plopsa biedt een unieke beleving met tal van attracties, shows en evenementen voor het hele gezin. Bezoekers kunnen genieten van een dag vol plezier en avontuur.

Plopsa beoordelingen

Gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Plopsa achter te laten.

Plopsa

De fans van K3, Kabouter Plop en Maja de Bij moeten zeker eens een bezoek brengen aan een van de vijf plopsa-parken. De parken zijn niet zomaar een pretpark, er is namelijk veel meer te doen. Niet alleen zijn er allerlei leuke attracties te bezoeken. Er is ook veel ruimte voor optredens en entertainment van de karakters van Studio 100. Of je nu bij wilt komen tijdens een aflevering van je favoriete serie of dat je liever meedeint met de deuntjes van K3, alles is hier mogelijk. Er zijn natuurlijk allerlei spannende achtbanen, maar deze zijn helaas niet allemaal geschikt..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland