Nu korting op Plopsa Indoor Hasselt

Wat is Plopsa Indoor Hasselt?

Plopsa Indoor Hasselt is een indoor pretpark vol met attracties, shows en leuke activiteiten. Er is voor ieder wat wils, van kleine kinderen tot volwassenen. Geniet van de spannende achtbanen, de interactieve shows en de vele andere attracties. Laat je verrassen door de magische wereld van Plopsa Indoor Hasselt!

Plopsa Indoor Hasselt beoordelingen

Gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Plopsa Indoor Hasselt achter te laten.

Plopsa Indoor Hasselt

Plopsaland Hasselt is de beste manier om alle bekende figuren van televisie in levende lijve te ontmoeten. Kabouter Plop en zijn vrienden zijn natuurlijk aanwezig maar ook anderen als Mega Mindy, Piet Piraat en Bumba. Als aandenken ga je natuurlijk even met ze op de foto! Behalve de gezellige figuren zijn er natuurlijk ook tal van attracties om je de hele dag te vermaken. Zo is er een gigantische ballenbak om lekker in te spelen en een grote zweefmolen waar je geen genoeg van kunt krijgen. Voor de stoere kinderen is de Piratenbaan gebouwd, in deze snelle achtbaan..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland