Nu korting op Ark Van Noach

Wat is Ark Van Noach?

De Ark van Noach is een bijzondere boot die volgens de Bijbel door Noach gebouwd is om zijn familie, alsook dieren te beschermen tegend een wereldwijde zondvloed. Noach volgde daarmee Gods opdracht en kon de zondvloed overleven met alle diersoorten aan boord. Elementen van deze boot zijn nog steeds terug te vinden in moderne schepen.

Ark Van Noach beoordelingen

Gebaseerd op 5 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Ark Van Noach achter te laten.

Ark Van Noach Dordrecht

Vrijwel iedereen kent het verhaal van de beroemde Ark van Noach, dit gigantische houten schip zou tijdens de zondvloed als enige de watermassa hebben overleefd, met aan boord van iedere diersoort een koppel en natuurlijk Noach en zijn familie. De ark zelf is nooit terug gevonden, maar je kunt de boot toch bewonderen. Het schip is namelijk nagebouwd! Het houten schip is voor bezoekers open gesteld, je kunt dus lekker ronddwalen op het dek en in het ruim. Daar vind je, zoals verwacht, alle diersoorten van de wereld. Of in ieder geval een kleine selectie daarvan. De..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Handige informatie


Locatie

Maasstraat 12
3313CR Dordrecht
Nederland

Openingstijden

Kijk op de Ark Van Noach website voor de openingstijden.