Nu korting op Museumspoorlijn STAR

Wat is Museumspoorlijn STAR?

De Museumspoorlijn STAR is een unieke ervaring. Met een stoomtrein reis je door de prachtige omgeving van de Achterhoek. Geniet van de rust en de natuur, terwijl je langs historische stations en bruggen rijdt. Een bezoek aan de STAR is een avontuur voor jong en oud.

Museumspoorlijn STAR beoordelingen

Gebaseerd op 4 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Museumspoorlijn STAR achter te laten.

Museumspoorlijn STAR Stadskanaal

De stoomtrein is en blijft een interessant fenomeen. Wil je hier meer over te weten komen? Dan is het zeker de moeite waard om Museumspoorlijn STAR eens te bezoeken. Dit is namelijk een museum in een trein! De spoorlijk is maar liefst 26 kilometer lang en loopt geheel langs de grens tussen Groningen en Drenthe. Je doorkruist tijdens je ritje in de museumtrein de Veenkoloniën van Oost-Groningen. Terwijl je lekker in je coupe zit kun je langs de lijn vele wijken, kanalen en kunstwerken bekijken. De spoorlijn zoals deze nu is, is opgericht in 1992. Via de website kun je..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Handige informatie


Locatie

Stationsstraat 3
9503AD Stadskanaal
Nederland

Contact

599651890

Openingstijden

Kijk op de Museumspoorlijn STAR website voor de openingstijden.