Nu korting op Omniversum

Wat is Omniversum?

Omniversum is een unieke bioscoop in Den Haag. Hier kun je genieten van de meest indrukwekkende films in een 360 graden omgeving. De films worden geprojecteerd op een gigantisch scherm, waardoor je het gevoel hebt dat je er middenin zit. Een bezoek aan Omniversum is een onvergetelijke ervaring.

Omniversum beoordelingen

Gebaseerd op 4 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Omniversum achter te laten.

Omniversum Den Haag

Heb jij een grote interesse in de natuur en wil je daar graag meer over leren, breng dan een bezoek aan Omniversum in Den Haag. In dit museum maak jij namelijk kennis met de wereld om ons heen, alleen doe je dat op een unieke manier. Binnen in het gebouw vind je namelijk een groot bioscoopscherm in de vorm van een halve maan. Overal waar je kijkt zie je het beeld en het geluid doet je even denken alsof je zelf ter plaatse bent. Zie walvissen voor je neus langs zwemmen, maak een expeditie naar de top van Mount Everest of zie de Grand Canyon met eigen ogen. De films..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Handige informatie


Locatie

President Kennedylaan 5
2517JK Den Haag
Nederland

Contact

+31 (0)900-6664837

Openingstijden

Kijk op de Omniversum website voor de openingstijden.