Nu korting op Airborne Museum

Wat is Airborne Museum?

Het Airborne Museum in Oosterbeek is een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in de Tweede Wereldoorlog. Het museum biedt een unieke kijk op de geschiedenis van de Slag om Arnhem en de Airborne operaties. Bezoekers kunnen de tentoonstellingen bekijken, de collectie bekijken en deel uitmaken van de herdenkingen. Een bezoek aan het Airborne Museum is een onvergetelijke ervaring.

Airborne Museum beoordelingen

Gebaseerd op 5 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Airborne Museum achter te laten.

Airborne Museum Oosterbeek

De Slag om Arnhem, je hebt er ongetwijfeld over geleerd op de middelbare school. Het Airborne Museum in Oosterbeek frist je kennis weer even op en leert je heel veel nieuwe feiten. Het Airborne Museum is gevestigd in de monumentale Villa Hartenstein. Hier zat in de Tweede Wereldoorlog een deel van de staf van de Duitse Veldmaarschalk Walter Model, die het bewind voerde rondom Arnhem. Op 17 september moest hij zijn paleisje halsoverkop verlaten. De Britten waren met parachutes achter de Duitse linies gedropt en stonden op het punt de brug bij Arnhem te veroveren, om zo..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Handige informatie


Locatie

Utrechtseweg 232
6862AZ Oosterbeek
Nederland

Contact

+31 (0)26-3337710

Openingstijden

Kijk op de Airborne Museum website voor de openingstijden.