Nu korting op AquaZoo Leeuwarden

Wat is AquaZoo Leeuwarden?

AquaZoo Leeuwarden is een unieke dierentuin waar je meer dan 200 verschillende diersoorten kunt bewonderen. Je kunt er onder andere zeehonden, pinguïns, otters, krokodillen, haaien en vele andere dieren bekijken. Er zijn ook verschillende shows en activiteiten, waaronder een interactieve zeehondenshow. AquaZoo Leeuwarden is een leuke en leerzame ervaring voor het hele gezin.

AquaZoo Leeuwarden beoordelingen

Gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor AquaZoo Leeuwarden achter te laten.

AquaZoo Leeuwarden

Aqua Zoo Friesland is een zeer waterrijke dierentuin in het Friese Leeuwarden. In dit dierenpark kom je oog in oog te staan met zeehonden, pinguïns, flamingo's, bevers, otters en pelikanen. Maar er zijn ook andere dieren te bekijken zoals wallabies, ringstaartmaki's en beren. Er zijn meer dan honderd diersoorten te bekijken. Tijdens je wandeling door dit leuke dierenpark leer je ook nog eens van alles over de bijzondere bewoners en hoe ze in het wild leven. Wil je extra informatie hebben? Zorg dan dat je aanwezig bent tijdens de Zoo Time. Dit zijn momenten waarop de..

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Handige informatie


Locatie

De Groene Ster 2
8926XE Leeuwarden
Nederland

Contact

+31 (0)511-431214

Openingstijden

Kijk op de AquaZoo Leeuwarden website voor de openingstijden.