Nu korting op Avonturia De Vogelkelder

Wat is Avonturia De Vogelkelder?

Avonturia De Vogelkelder is een avontuurlijk speelparadijs voor kinderen. Er zijn verschillende speeltoestellen, zoals een klimwand, een kabelbaan en een trampoline. Ook is er een grote zandbak, een klimkooi en een klimmuur. Kinderen kunnen hier heerlijk spelen, klimmen, klauteren en springen. Avonturia De Vogelkelder is een plek waar kinderen zich kunnen uitleven!

Avonturia De Vogelkelder beoordelingen

Gebaseerd op 4 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Avonturia De Vogelkelder achter te laten.

Avonturia De Vogelkelder Den Haag

Heb je een voorliefde voor dieren, en stelen tropische dieren al helemaal je hart, zorg dan dat je een bezoek brengt aan Avonturia De Vogelkelder in Den Haag. Deze grote kelder en dierenwinkel is namelijk ook een dierentuin waar je met vrienden, familie of je gezin een waar avontuur meemaakt. De dieren zitten in ruime verblijven en tussen het bewonderen van de dieren door bekijk je de mooie grotten waar je doorheen loopt. In de wanden zijn botresten gemaakt en af en toe loop je door een oude tempel of paleis. Het is onder de grond dan ook flink spannend en de..

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Handige informatie


Locatie

Kerketuinenweg 3
2544CV Den Haag
Nederland

Contact

070-3637272

Openingstijden

Kijk op de Avonturia De Vogelkelder website voor de openingstijden.