Nu korting op Beeld En Geluid

Wat is Beeld En Geluid?

Beeld en Geluid is een museum dat de geschiedenis van radio, televisie en film in Nederland in beeld brengt. Het museum biedt een unieke ervaring met interactieve tentoonstellingen, films, documentaires en meer. Bezoekers kunnen de geschiedenis van de media ontdekken en genieten van een dag vol verhalen, beelden en geluiden.

Beeld En Geluid beoordelingen

Gebaseerd op 15 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Beeld En Geluid achter te laten.

Beeld En Geluid Hilversum

Het Beeld en Geluid in Hilversum zit in één van de meest opvallende panden van Nederland. De gekleurde kubus trekt flink de aandacht als je er langs rijdt, dus waarom zou je niet eens naar binnen gaan? Het is er namelijk hartstikke leuk! Beeld en Geluid is het audiovisuele archief van de Nederlandse omroepen en een leuk dagje uit voor jong en oud. Maak hier je eigen videoclip of presenteer het nieuws achter een echte desk. Je want jezelf een soapster of een showmaster en ontdekt wat er allemaal komt kijken bij de productie van jouw favoriete televisieprogramma's. In..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Handige informatie


Locatie

Mediapark, Sumatralaan 45
1217GP Hilversum
Nederland

Contact

035-6775555

Openingstijden

Kijk op de Beeld En Geluid website voor de openingstijden.