Nu korting op Boijmans Van Beuningen

Wat is Boijmans Van Beuningen?

Boijmans Van Beuningen is een museum in Rotterdam dat kunst, design en mode uit de hele wereld tentoonstelt. Het museum heeft een collectie van meer dan 140.000 kunstwerken, waaronder schilderijen, sculpturen, fotografie, designobjecten en mode. Boijmans Van Beuningen biedt een unieke kans om de wereld van kunst en design te ontdekken.

Boijmans Van Beuningen beoordelingen

Gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Boijmans Van Beuningen achter te laten.

Boijmans Van Beuningen Rotterdam

Moderne kunst is in Rotterdam in grote getale aanwezig bij het luisterrijke museum Boijmans van Beuningen. Dit museum is in 1849 opgericht maar bestaat al wat langer. De eerste werken bestaan namelijk uit de kunstcollectie van de Rotterdamse jurist Boijmans die zijn collectie onderbracht in een museum. In de jaren 50 van de vorige eeuw kwam ook de collectie van Van Beuningen daarbij. Deze combinatie van collectie levert een spannende verzameling kunst op die varieert van zeer oude werken, tot hele moderne kunst. Zo bewonder je bijvoorbeeld werk van Rembrandt en Bruegel..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Handige informatie


Locatie

Museumpark 18-20
3015CX Rotterdam
Nederland

Contact

010-4419400

Openingstijden

Kijk op de Boijmans Van Beuningen website voor de openingstijden.