Nu korting op Broekerveiling

Wat is Broekerveiling?

De Broekerveiling is de oudste veiling ter wereld. Hier worden al sinds 1784 veilingen gehouden voor de verkoop van visserijproducten, zoals oesters, mosselen, kreeft en schaaldieren. De veiling is een belangrijke toeristische attractie in de regio en biedt een unieke kans om de lokale cultuur te ervaren.

Broekerveiling beoordelingen

Gebaseerd op 4 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Broekerveiling achter te laten.

Broekerveiling Broek op Langedijk

Museum BroekerVeiling ligt in het Noord-Hollandse Broek op Langedijk. Hier is in 1887 het veilen bij afslag ontstaan, een systeem dat tegenwoordig bij alle grote veilingen toegepast wordt. Tegenwoordig is de BroekerVeiling een leerzame dag uit voor jong en oud. De veiling is een overkapping over het water, de zogenaamde lighallen. Daarnaast is de afmijnzaal. Vroeger deed iedereen in deze regio, het Rijk der Duizend Eilanden, alles per schuit, ook groente veilen. Je ziet in het museum precies hoe het vroeger ging. Je mag ook zelf meedoen aan de veiling, waarbij je..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Handige informatie


Locatie

Museumweg 2
1721BW Broek op Langedijk
Nederland

Contact

+31 (0)226-313807

Openingstijden

Kijk op de Broekerveiling website voor de openingstijden.