Nu korting op Daf Museum

Wat is Daf Museum?

Het DAF Museum is een uniek industrieel museum waar je kunt genieten van een groot aantal oldtimers. Het museum brengt producten uit alle tijdperken samen en toont de geschiedenis van DAF. Bezoekers kunnen genieten van de verschillende modellen en technologieën die DAF tijdens de twintigste eeuw heeft geproduceerd. Vergeet ook zeker de collectie oude reclameposters, boeken en foto's niet.

Daf Museum beoordelingen

Gebaseerd op 5 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Daf Museum achter te laten.

Daf Museum Eindhoven

In het gezellige Eindhoven vind je het Daf Museum. In dit museum val je gemakkelijk van de ene verbazing in de andere. De DAF voertuigen zijn namelijk enorm vindingrijk en kennen dan ook een boeiende geschiedenis. In het Daf Museum leer je ales over deze veelbewogen geschiedenis, vanaf 1928 tot nu. Op de benedenverdieping van het museum vind je een leuk dorpsplein. Je waant je direct in de jaren dertig van de vorige eeuw met typerende winkeltjes en een gezellig cafe. Natuurlijk ontbreken de replica's van auto's en een garage uit deze tijd hier niet. Hier begint dan ook..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Handige informatie


Locatie

Tongelresestraat 27
5613DA Eindhoven
Nederland

Contact

402444364

Openingstijden

Kijk op de Daf Museum website voor de openingstijden.