Nu korting op De Kruidhof

Wat is De Kruidhof?

De Kruidhof is een prachtig park in het hart van Nederland. Het is een oase van rust en schoonheid, met een grote verscheidenheid aan planten en bloemen. Er zijn veel wandelpaden, vijvers en fonteinen, waar je heerlijk kunt genieten van de natuur. De Kruidhof is een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van de natuur.

De Kruidhof beoordelingen

Gebaseerd op 4 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor De Kruidhof achter te laten.

De Kruidhof Buitenpost

Ruim 2000 plantensoorten op meer dan 3,5 hectare grond. Dat is botanische tuin de Kruidhof in het Friese Buitenpost. Breng een bezoekje aan deze bijzondere tuin en wandel door de 17 verschillende thematuinen. Neem bijvoorbeeld een kijkje in de Geneeskruidentuin, het is de grootste geneeskrachtige kruidentuin van Nederland. Of wandel de 1000 Bloemenroute en zie bloemen die je nooit eerder gezien hebt. Geïnspireerd geraakt? Bezoek dan ook de Verkooptuin en koop hier een paar prachtige planten voor thuis, bijvoorbeeld een rozenstruik. Neem ook even een kijkje bij het..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Handige informatie


Locatie

Schoolstraat 29B
9258NE Buitenpost
Nederland

Contact

511541253

Openingstijden

Kijk op de De Kruidhof website voor de openingstijden.