Nu korting op Dierentuin Nordhorn

Wat is Dierentuin Nordhorn?

Dierentuin Nordhorn is een unieke zoologische bestemming met bijzondere dieren en verrassende thema's. De prachtige dierenverblijven, de spectaculaire shows en de interactie met de dieren maken de dierentuin tot een avontuurlijke attractie. Kom een dagje wandelen en geniet van de indrukwekkende omgeving.

Dierentuin Nordhorn beoordelingen

Gebaseerd op 35 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Dierentuin Nordhorn achter te laten.

Dierentuin Nordhorn

In het Duitse Nordhorn ligt Tierpark Nordhorn. Deze leuke dierentuin is het hele jaar door geopend, want er is altijd wel iets te beleven. In het dierenpark leven meer dan 90 diersoorten. Bekijk onder meer de zeldzame Bosbizon, zwartstaart-prairiehonden, doodshoofdaapjes, gieren, steenbokken, zebra's, zeehonden, chimpansees en nog veel meer dieren. Daarnaast kun je in de boerderij allerlei oude huisdieren bekijken. Bekijk hier onder meer ganzen, schapen en varkens. In het Bijenhuis leer je alles over de traditionele bijenhouderij. Aan de kassa Dierentuin Nordhorn kun..

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Handige informatie


Locatie

Heseper Weg 140
D-48531 Nordhorn
Duitsland

Contact

0049(5921)71200-0

Openingstijden

Kijk op de Dierentuin Nordhorn website voor de openingstijden.