Nu korting op Drouwenerzand

Wat is Drouwenerzand?

Drouwenerzand is een uniek natuurgebied in Drenthe. Het is een prachtig gebied met bossen, heidevelden, zandverstuivingen en meren. Er zijn veel wandel- en fietsroutes, waardoor je het gebied goed kunt verkennen. Ook is er een avonturenpark, waar je kunt klimmen, klauteren en zwemmen. Drouwenerzand is een waar paradijs voor jong en oud.

Drouwenerzand beoordelingen

Gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Drouwenerzand achter te laten.

Drouwenerzand

In het Drentse Drouwen ligt het gezellige familiepark Drouwenerzand. Voor jong en oud is hier altijd voldoende vertier te vinden. Zelfs voor kleine kinderen is Drouwenerzand een leuke belevenis, de kids mogen namelijk in de meeste attracties zonder begeleiding. Uniek in het park is de alles inclusief formule. Voor een habbekrats heb je niet alleen de toegang tot het park, maar kun je ook de hele dag onbeperkt eten en drinken. Snacks, verse soep, fruit, koffie, thee, limonade en softijs is onbeperkt verkrijgbaar. Je portemonnee kan dus gewoon in de tas blijven en zo ben..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland