Nu korting op Groninger Museum

Wat is Groninger Museum?

Het Groninger Museum is een museum in Groningen dat kunst, design, mode en architectuur tentoonstelt. Het museum heeft een grote collectie met werken van bekende kunstenaars, waaronder Picasso, Monet en Mondriaan. Het museum organiseert ook regelmatig tentoonstellingen, lezingen en workshops. Een bezoek aan het Groninger Museum is een must voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst en cultuur.

Groninger Museum beoordelingen

Gebaseerd op 5 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Groninger Museum achter te laten.

Groninger Museum Groningen

Het Groninger Museum kent al een lange geschiedenis. In 1994 werd dan eindelijk het prachtige gebouw van het museum opgeleverd. Dit gebouw is ontworpen door de beroemde Italiaanse vormgever Alessandro Mendini die daarbij de hulp inschakelde van gastarchitecten Philippe Starck, Michele de Lucchi en Coop Himmelbau. In 2010 werd het gebouw nog eens geheel gerevitaliseerd. Het gebouw en het interieur heeft nu de glans van de oorspronkelijke staat weer helemaal terug. Een bezoekje aan dit museum in Groningen is dus zeker de moeite waard! In het Groninger Museum kom je meer..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Handige informatie


Locatie

Museumeiland 1
9711ME Groningen
Nederland

Contact

050-3603665

Openingstijden

Kijk op de Groninger Museum website voor de openingstijden.