Nu korting op Kasteel Het Nijenhuis

Wat is Kasteel Het Nijenhuis?

Kasteel Het Nijenhuis is een prachtig kasteel uit de 17e eeuw. Het ligt in Heino, Overijssel en is omgeven door een prachtig park. Het kasteel is een bezienswaardigheid en is te bezoeken voor een rondleiding. Er zijn ook verschillende tentoonstellingen te zien. Een bezoek aan Kasteel Het Nijenhuis is een unieke ervaring.

Kasteel Het Nijenhuis beoordelingen

Gebaseerd op 10 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Kasteel Het Nijenhuis achter te laten.

Kasteel Het Nijenhuis Heino

Liefhebbers van kunst zijn in Kasteel Het Nijenhuis aan het juiste adres, hier vind je namelijk een schitterende verzameling moderne en klassieke kunst in een bijzondere omgeving. Het kasteel is namelijk al eeuwen oud en vormt een geweldig decor voor de kunstwerken. In het kasteel werd de verzameling ook begonnen, door kunstliefhebber Dirk Hannema. Hij bewoonde het prachtige landhuis en hing het helemaal vol met kunst uit zijn verzameling. Leuk is dat hij ook tijdens zijn leven al van zijn huis een museum maakte, zo stelde hij het open voor bezoekers vanaf het einde..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Handige informatie


Locatie

't Nijenhuis 10
8131RD Heino
Nederland

Contact

572388188

Openingstijden

Kijk op de Kasteel Het Nijenhuis website voor de openingstijden.