Nu korting op Klompenmuseum

Wat is Klompenmuseum?

Het Klompenmuseum is een unieke belevenis. Hier kun je alles te weten komen over de geschiedenis van de klomp. Er zijn verschillende exposities met klompen uit verschillende tijden en landen. Ook kun je er klompen maken en krijg je een rondleiding door het museum. Een bezoek aan het Klompenmuseum is een leuke ervaring voor jong en oud.

Klompenmuseum beoordelingen

Gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Klompenmuseum achter te laten.

Klompenmuseum Eelde

Klompen, veel Hollandser dan dat wordt het niet. Hoewel er nog maar weinig mensen dagelijks op klompen lopen, worden ze nog steeds geassocieerd met de Nederlandse cultuur. Wil jij er wel eens wat meer over wet en? Bezoek dan het Klompenmuseum Gebr. Wietzes in Eelde. Dit museum is vernoemd naar de twee broers Wietzes, de laatste klompenmakers van Eelde. Zij maakt niet alleen klompen, maar ze verzamelden ook klompen. Dit zorgt ervoor dat je in het Klompenmuseum ruim 2200 paar klompen uit binnen- en buitenland bekend. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Handige informatie


Locatie

Woflhorn 1A
9761BA Eelde
Nederland

Contact

050-3091181

Openingstijden

Kijk op de Klompenmuseum website voor de openingstijden.