Nu korting op Oude Ambachten En Speelgoed Museum

Wat is Oude Ambachten En Speelgoed Museum?

Het Oude Ambachten En Speelgoed Museum is een unieke plek waar je kunt genieten van een reis door de tijd. Je kunt er oude ambachten bewonderen, zoals bijvoorbeeld het maken van klompen, en speelgoed uit het verleden. Een bezoek aan het museum is een leuke ervaring voor jong en oud.

Oude Ambachten En Speelgoed Museum beoordelingen

Gebaseerd op 4 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Oude Ambachten En Speelgoed Museum achter te laten.

Oude Ambachten En Speelgoed Museum Terschuur

Ga voor een dagje terug in de tijd en bezoek het Oude Ambachten en Speelgoed Museum in Terschuur. In dit leuke museum vlak bij Amersfoort zie je maar liefst 160 ambachten van vroeger. Het fijne van dit museum is dat niets achter glas staat. Zo kun je alles van dichtbij zien en volwassen mogen ook voorwerpen aanraken. Zo kun je aan jouw kinderen, de jonge generatie, laten zien hoe jij vroeger woonde en hoe de opa's en oma's dit deden. In het Oude Ambachten En Speelgoed Museum zijn verscheidene winkeltjes en werkplaatsen ingericht alsof er ook vandaag weer klanten..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Handige informatie


Locatie

Rijksweg 87
3784LV Terschuur
Nederland

Contact

+31 (0)342-462060

Openingstijden

Kijk op de Oude Ambachten En Speelgoed Museum website voor de openingstijden.