Nu korting op Sexmuseum Amsterdam

Wat is Sexmuseum Amsterdam?

Het Sexmuseum Amsterdam is een unieke belevenis. Bezoekers kunnen hier kennis maken met de seksuele geschiedenis van de mensheid. Er zijn interessante tentoonstellingen, waaronder erotische kunst, seksspeeltjes en erotische foto's. Een bezoek aan het Sexmuseum Amsterdam is een must voor iedereen die geïnteresseerd is in seksualiteit.

Sexmuseum Amsterdam beoordelingen

Gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Sexmuseum Amsterdam achter te laten.

Sexmuseum Amsterdam

Al duizenden, miljoenen en miljarden jaren is seks één van de natuurlijke behoeftes van de mens. Maar door de jaren heen is er rondom deze behoefte toch best wat veranderd. In het Sexmuseum Amsterdam leer je alles over de geschiedenis van de seks. Één ding is zeker: zonder seks was jij er niet geweest! Het museum is het eerste en het oudste in haar soort en staat ook wel bekend onder de naam 'Venustempel'. Tijdens het bezoek word je meegenomen langs een omvangrijke collectie erotische beelden, opnames en objecten. Bekijk de verschillende schilderijen, foto's en..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Handige informatie


Locatie

Damrak 18
1012LH Amsterdam
Nederland

Contact

020-6228376

Openingstijden

Kijk op de Sexmuseum Amsterdam website voor de openingstijden.