Nu korting op Singer Laren

Wat is Singer Laren?

Singer Laren is een museum in Laren, Noord-Holland. Het is gespecialiseerd in kunst uit de 19e en 20e eeuw. Het museum heeft een grote collectie schilderijen, beelden, tekeningen en fotografie. Er zijn regelmatig tentoonstellingen en activiteiten voor jong en oud. Singer Laren is een plek waar je kunst kunt bewonderen en genieten van de schoonheid van de kunst.

Singer Laren beoordelingen

Gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Singer Laren achter te laten.

Singer Laren

Singer Laren is een populair museum met een roemrijke historie. Het museum is gevestigd in villa De Wilde Zwanen, gebouwd door het Amerikaanse echtpaar Singer. Het stel, William en Anna, waren hartstochtelijke verzamelaars van kunst. Ze verzamelden werk van Franse, Amerikaanse en Nederlandse tijdgenoten en kunstenaarsvrienden. In 1954 werd het museum Singer Laren geopend. Sindsdien is de collectie steeds verder uitgebreid, tot de indrukwekkende verzameling kunst die het nu is. Je ziet hier werken van Jan Toorop, Jan Sluijters, Water Grffin, Henri Le Sidaner en Else..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Handige informatie


Locatie

Oude Drift 1
1251BS Laren
Nederland

Contact

355393939

Openingstijden

Kijk op de Singer Laren website voor de openingstijden.