Nu korting op Teylers Museum

Wat is Teylers Museum?

Teylers Museum is het oudste museum van Nederland. Het is gevestigd in Haarlem en biedt een unieke collectie kunst, wetenschap en geschiedenis. Bezoekers kunnen genieten van een schat aan kunstwerken, wetenschappelijke instrumenten en historische objecten. Teylers Museum is een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst, cultuur en geschiedenis.

Teylers Museum beoordelingen

Gebaseerd op 4 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Teylers Museum achter te laten.

Teylers Museum Haarlem

In de historische en gezellige stad Haarlem bevindt zich een bijzonder museum, je vindt er namelijk Teylers Museum. Wat dit museum zo speciaal maakt is dat het nog helemaal in de 18de eeuwse staat is, dat houdt bijvoorbeeld in dat de vitrines nog met daglicht worden verlicht. Nergens anders in Nederland vind je nog een museum met deze authentieke sfeer! Het museum werd gebouwd in 1784 en had toen al hetzelfde doel als vandaag: kunst en wetenschap tonen aan een groot publiek. Je vindt bij Teylers dan ook een heel uitgebreide collectie, verwacht dus geen museum met..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Handige informatie


Locatie

Spaarne 16
2011CE Haarlem
Nederland

Contact

235160960

Openingstijden

Kijk op de Teylers Museum website voor de openingstijden.