Nu korting op Vlindorado

Wat is Vlindorado?

Vlindorado is een magisch avontuur voor kinderen. Ze kunnen er vlinders vangen, spelletjes spelen en leren over de natuur. Er is ook een kleurrijke tuin met bloemen en planten waar kinderen kunnen genieten van de rust en de schoonheid. Vlindorado is een plek waar kinderen kunnen ontspannen, leren en plezier maken.

Vlindorado beoordelingen

Gebaseerd op 4 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Vlindorado achter te laten.

Vlindorado Waarland

Bij Vlindertuin Vlindorado in het Noord-Hollandse Waarland ben je op de goede plek om de mooiste vlinders te zien. In deze 'dierentuin' waan je je heel even in een subtropisch paradijs. Want om vlinders van over de hele wereld te huisvesten is een temperatuur waar zij kunnen overleven wel heel belangrijk. In dit dierenpark kijk je je ogen uit. Natuurlijk zie je hier vlinders die ook wel eens in je eigen tuin rondfladderen. Daarnaast zijn er nog honderden vlinders te vinden. Zo is er de blauwe Morpho uit Midden-Amerika maar ook de Maleisische papiervlinder. Kijk je ogen..

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Handige informatie


Locatie

Smeetsweg 12
1738DK Waarland
Nederland

Contact

0226-422358

Openingstijden

Kijk op de Vlindorado website voor de openingstijden.