Nu korting op Zoo Berlin

Wat is Zoo Berlin?

Zoo Berlin is de grootste stadsdierentuin van Europa en biedt een prachtige diversiteit aan dieren. Er zijn honderden verschillende soorten te ontdekken, variërend van olifanten, giraffen en struisvogels tot kippen, pinguïns en krokodillen. Neem een kijkje in de adembenemende tuin om de beesten te voeren en ze te observeren tijdens hun dagelijkse activiteiten.

Zoo Berlin beoordelingen

Gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Zoo Berlin achter te laten.

Zoo Berlin Berlijn

Zoo Berlin is een dierentuin met een groot scala aan dieren. Ontmoet een heuse orang-oetan en loop vervolgens door naar de leeuwen. Met een groot hek tussen jullie in kan dit dier je helemaal niets maken. Ook wolven, beren, panda's en apen zie je in dit dierenpark. Maak je bezoek aan Zoo Berlin extra bijzonder door de voedertijden in de gaten te houden. Sta op het juiste moment bij de hekken en zie hoe de dieren gevoerd worden.
Niet alleen zie je veel dieren, je leert ook nog eens heel veel van alle soorten tijdens een rondleiding. Je reist bij wijze van de hele..

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Handige informatie


Locatie

Hardenbergplatz 8
10787 Berlijn
Duitsland

Contact

+49(0)30254010

Openingstijden

Kijk op de Zoo Berlin website voor de openingstijden.