Nu korting op ZooParc Overloon

Wat is ZooParc Overloon?

ZooParc Overloon is een uniek dierenpark in Nederland. Bezoekers kunnen er genieten van een grote verscheidenheid aan dieren, waaronder leeuwen, tijgers, apen, kamelen, zebra's en vele anderen. Er zijn ook verschillende activiteiten, zoals een speeltuin, een avonturenpad en een dierenshow. Een bezoek aan ZooParc Overloon is een leuke ervaring voor het hele gezin.

ZooParc Overloon beoordelingen

Gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor ZooParc Overloon achter te laten.

ZooParc Overloon

Ontdek bijzondere dier- en plantensoorten in Zoo Parc Overloon. Dit natuurlijke dierenpark laat je kennis maken met kleine panda's, antilopen, ooievaars en neusberen. Voor sommige dieren hoef je niet eens achter een hek te staan om ze te bewonderen. Met de speciale routes beleef je het hele park en weet je zeker dat je niets overslaat.
Nature Trail part 1 laat je vooral tussen de kleinere dieren lopen. Hier vind je verschillende vogelsoorten, de kleine panda's en rendieren, maar ook cheetahs kom je tegen. Deze zitten natuurlijk wel veilig achter de hekken en komen..

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Handige informatie


Locatie

Stevensbeekseweg 21
5825JB Overloon
Nederland

Contact

+31 (0)478-640046

Openingstijden

Kijk op de ZooParc Overloon website voor de openingstijden.